[Ha az alábbi levél olvashatatlan formában, képek nélkül jelenik meg, kattintson ide!]

[Novoferm Hungária Kft.]

Vevőtalálkozót tartottunk!

A vevőtalálkozó gondolata először a 2013 januárjában Münchenben megrendezett nemzetközi „Bau Messe”-n fogalmazódott meg bennünk. Ott találkoztunk először a Novoferm cégcsoport olyan új garázs- és ipari kapuival, melyekkel eddig még nem foglalkoztunk.

Az export management-tel egyeztetve született meg a terv: készítsünk egy átfogó garázskapus projektet, koncentráltan bemutatva a Novoferm cégcsoport tagvállalatainál gyártott különféle lakossági, közösségi és ipari felhasználásra szánt kapukat.

Ehhez új telephelyünk ideális környezetet biztosított: Nyár elejére elkészült az egyedülálló kültéri bemutató „termünk”, ahol a kapukat beépítve, működés közben tudjuk partnereinkkel megismertetni.
A választék magáért beszél: lakossági kategóriában a hagyományos és hőszigetelt billenő garázskapuk mellett megtalálhatók itt redőny garázskapuk, valamint szekcionált és oldalra nyíló szekcionált garázskapuk. Ipari kategóriában pedig gyorskaput, hőszigetelt kaput és redőnykaput próbálhatnak ki a látogatók.

[Novoferm garázskapu] [Novoferm gyorskapu] [Novoferm ipari kapu]

2013. július 17-ére minden készen állt, hogy garázs– és ipari kapuinkat partnereinkkel is megismertessük. Vevőtalálkozónkra az ország minden területéről összesen 17 cég 27 fővel képviseltette magát.

Szerencsére a rendezvény napján az időjárás is nekünk kedvezett, így kellemes nyári időben kezdtünk neki a programnak, melyhez vadonatúj oktatótermünk kitűnő helyszínül szolgált.

Elsőként Szántó Lajos, a Rolla cégcsoport tulajdonosa és a Novoferm Hungária Kft. ügyvezetője foglalta össze röviden a cégcsoport történetét, kiemelve a tavalyi év legfontosabb eseményét, az új telephelyünkre költözést, majd ismertette a garázskapus projektünk előzményeit.

Ezután következett a garázs- és ipari kapuk szakmai bemutatása. Az előadást a szabadban a kapuk gyakorlati kipróbálásával zártuk, melyben hallgatóságunk vállalkozó tagjai aktívan részt is vehettek.

Az ebédszünet alatt vendégeink végigkóstolhatták szendvicskülönlegességeinket, felfrissíthették magukat egy jó kávéval, majd újult erővel kezdhettünk neki a délutáni programnak.

A következő blokkban új honlapunk került bemutatásra, amely rekordgyorsasággal készült el. A honlap készítője részletesen ismertette az oldal működését, többek között a regisztráció, és letöltések menetét.

Találkozónkat a garázs- és ipari kapukhoz kapcsolódó kiadványok, árlisták és vásárlási kondíciók ismertetésével zártuk.

Az azóta kapott visszajelzések alapján partnereink hasznosnak, színvonalasnak ítélték rendezvényünket. Kiadványaink kapcsán is pozitív vélemények érkeztek. Ez megerősít bennünket abban, hogy jó úton járunk és a jövőben is tartsunk ilyen vagy hasonló rendezvényeket.

Reméljük, hogy a vevőtalálkozón kapott impulzusok alapján mind több partnerünk kap kedvet kíváló minőségű és páratlanul széles termékválasztékunk forgalmazásához!

Aki részt vett rendezvényünkön, annak ezúton is nagyon köszönjük, aki lemaradt róla, legközelebb semmiképp ne hagyja ki!

Találkozzunk a következőn!

NOVOFERM HUNGÁRIA KFT.
H-2310 Szigetszentmiklós, Petőfi Sándor u. 137.
Telefon: (+36 24) 887-250
Fax: (+36 24) 887-251
novoferm@novoferm.hu
www.novoferm.hu
[Novoferm Hungária Kft.]

Leiratkozás

Ezt a hírlevelet a A Novoferm Hungária Kft. üzleti partnereinek küldjük ki, a gazdasági
reklámtevékenység feltételeiről kiadott új, 2008. XLVIII. TV elektronikus hírlevél küldésére
vonatkozó szabály előírásainak megfelelve.

Amennyiben a továbbiakban nem szeretné, hogy aktuális hírlevelünket e-mail formájában
eljuttassuk Önnek, kérjük kattintson az alábbi linkre: www.novoferm.hu/hirlevelek

A leiratkozáshoz, kérjük, használja a(z) <%=[Email]%> e-mail címet.