[Ha az alábbi levél olvashatatlan formában, képek nélkül jelenik meg, kattintson ide!]

[Novoferm Hungária Kft.]

Stratégiai felvásárlás erősíti a Novoferm pozícióját az európai piacon
A Novoferm csoport felvásárolta a holland Alpha Deuren-t


A Novoferm, Európa egyik vezető ajtó-, tok-, kapu- és hajtásgyártójaként, 2014 májusában felvásárolta a neves holland szekcionált ipari kapu gyártó céget, az Alpha Deuren International BV-t. Az akvizíció erősíti a Novoferm nemzetközi piaci pozícióit, különösen az ipari kapuk forgalmazása terén.

"A felvásárlás révén bővítjük termékportfóliónkat, ezáltal biztosítva egy versenyképes profilt a nemzetközi piacon. Az Alpha Deuren tökéletesen illeszkedik a Novofermhez mind operatív, mind stratégiai szempontból. A két vállalatnak azonos a vállalati filozófiája: mindkét cég kiemelten fontosnak tartja az innovációt, a kompromisszum mentes minőséget és a megbízhatóságot. Emellett ez a stratégiai döntés számos, szinergiából eredő előnyt is biztosít, elsősorban az ipari kapuk terén" - fejtette ki Rainer Schackmann, a Novoferm csoport vezérigazgatója. "A Novoferm csoport jelenleg már két hollandiai telephelyén is gyárt ipari kapukat az európai piac számára. Az Alpha Deuren termékportfóliója ideális kiegészítése a Novoferm termékpalettájának" - tette hozzá Schackmann úr.

Az Alpha Deuren International B.V., melynek székhelye Didam városában található, mintegy 150 alkalmazottat foglalkoztat. Jelenlegi vezető piaci pozícióját a vállalat mindössze 19 év alatt érte el. Gyártási folyamatait a magas fokú automatizáltság és hatékonyság jellemzi, melynek köszönhetően ideális megoldásokat nyújt ügyfelei részére. Az ipari épületekhez gyártott ISO- és alumínium szekcionált kapui mellett a vállalat termékei közt megtalálhatók a lakossági célokra készített garázskapuk is. Az Alpha Deuren jelenleg Németországban, Franciaországban és Hollandiában van jelen, és termékeit kizárólag szakkereskedőkön keresztül értékesíti.

A Novoferm csoport tagjaként folytatódni fog a vállalat elmúlt 19 éve alatt tapasztalt sikeres fejlesztése. Erik Scheepers, az Alpha Deuren alapítója és vezérigazgatója szintén úgy véli, hogy a két vállalat egyesülése fontos lépés lesz az Alpha Deuren fejlődése szempontjából: "Nagyon örülök, hogy egy ilyen erős partnerrel olvad össze a cég, mint a Novoferm. Tudom, hogy a Novoferm csoport tagjaként a vállalat jó kezekben lesz. Biztos vagyok benne, hogy ily módon a jövőben még sikeresebbek leszünk.”

[Youtube] Kattintson a képre és tekintse meg az Alpha Deuren-t bemutató videónkat:

[Alpha Deuren bemutató videó]2014. augusztus 21.

NOVOFERM HUNGÁRIA KFT.
H-2310 Szigetszentmiklós, Petőfi Sándor u. 137.
Telefon: (+36 24) 887-250
Fax: (+36 24) 887-251
novoferm@novoferm.hu
www.novoferm.hu | Facebook Google+ Youtube
[Novoferm Hungária Kft.]

Leiratkozás

Ezt a hírlevelet a A Novoferm Hungária Kft. üzleti partnereinek küldjük ki, a gazdasági
reklámtevékenység feltételeiről kiadott új, 2008. XLVIII. TV elektronikus hírlevél küldésére
vonatkozó szabály előírásainak megfelelve.
A Rolla Invest Zrt. adatkezelési nyilvántartási azonosítója: NAIH-60723/2012.

Amennyiben a továbbiakban nem szeretné, hogy aktuális hírlevelünket e-mail formájában
eljuttassuk Önnek, kérjük kattintson az alábbi linkre: www.novoferm.hu/hirlevelek

A leiratkozáshoz, kérjük, használja a(z) <%=[Email]%> e-mail címet.