Bejelentkezés

Regisztrált felhasználóink termékeink dokumentációját közvetlenül elérhetik a Termékek menüpont alatt, és tájékoztatást kapnak aktualitásainkról hírlevélben.

Belépés / Regisztráció »

Regisztrációs és felhasználási feltételek

Adatvédelem

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény 6. § paragrafusa szerint tájékoztatjuk, hogy a Novoferm Hungária Kft. (H-2310 Szigetszentmiklós, Petőfi Sándor u. 137.) weboldalán kért adatainak szolgáltatása önkéntes.

Regisztráció

A regisztráció során megadott adatokat a Novoferm Hungária Kft. kizárólag a termékeivel kapcsolatos tájékoztatásra használja fel. Termékek ismertetése, promóciók és eseményekkel kapcsolatos tájékoztatásra a regisztráltak felé. A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át és kérésre töröljük.

A weboldalon található valamennyi információ csupán tájékoztató jellegű, konkrét ajánlatot, információt kérjük, hogy közvetlenül kérjen munkatársainktól.

A regisztráció során kért, valós adatok megadásával a felhasználó jogot szerez, hogy hozzáférhessen a Novoferm Hungária Kft. által szolgáltatot kiemelt adatokhoz, információkhoz.

A weboldal üzemeltetője, az adatok tulajdonosa jogot formál arra, hogy a nem valós adatokkal regisztráló felhasználót kizárja a weboldalról.

Szerzői jogok védelme

A www.novoferm.hu oldalakon található adatok, a lekérdező rendszer, a hozzá kapcsolódó software-ek és grafikai elemek szerzői jog által védettek; ezek részben, vagy egészben történő másolása, az adatok bármilyen, a rendeltetésszerű használattól eltérő célú vagy módú felhasználására illetőleg manipulálására, a programok visszafejtésére valamint módosítására tett kísérletek tiltottak, és polgári peres, valamint büntető eljárás kezdeményezését vonhatják maguk után.