Bejelentkezés

Regisztrált felhasználóink termékeink dokumentációját közvetlenül elérhetik a Termékek menüpont alatt, és tájékoztatást kapnak aktualitásainkról hírlevélben.

Belépés / Regisztráció »

Dokumentumok

Letöltési lehetőség csak bejelentkezés után!

Katalógus:
Novoferm acéltokok, 2012

Letöltés | Megtekintés

[Novoferm acéltokok, 2012, 1. oldal]

Általános jellemzők (Acéltokok)

Novoferm acéltokok: Profi megoldások minden nyílásba!

Tokok, melyek mindent kibírnak

Minőségi terméket vásárolni nemcsak megnyugtató érzés, hanem hosszútávon kiváló befektetés, mellyel sok pénzt takaríthatunk meg. Ahogy egy lakás háztartási gépeinek (kazán, bojler, elektromos berendezések) beszerzésénél, úgy az ajtótokok kiválasztásánál is fontos szerepet játszik a minőség. A jó ajtótok mérettartó, stabilan tartja az ajtólapot, és még akkor is a helyén maradhat, ha az ajtólapot kicseréljük.

Egy jó ajtótok a Novofermnél minden nyílásba pontosan illeszkedik, masszív, stabilan tart és bírja a mindennapok megpróbáltatásait.

 

Magas ellenálló képesség

A Novoferm tokok masszívak, formatartóak, korrózió ellen védett, 1,5 vagy 2,0 mm vastag tüzihorganyzott acéllemezből készülnek, esztétikus alapozással, mely kiváló alapot ad a végleges szín felviteléhez.

 

Széles típusválaszték

A Novoferm minden beépítési szituációhoz tud toktípust ajánlani, legyen az kőműves vagy szerelt fal, vagy akár egyedi falmegoldás.

 

Mérettartóság

A Novoferm acéltokok DIN EN és belső gyári normák által előírt legszigorúbb tűrési határértékek betartásának köszönhetően rendkívül méretpontosak.

 

Szállítás raktárkészletről

A Novoferm új németországi logisztikai központjában több mint 1000-féle késztermék áll rendelkezésre, melyeket 4 különböző gyártóüzemben állítanak elő.

 

Modern High-Tech gyártástechnológia

  • nyilvántartás vonalkódos rendszerben
  • termékjelölés lézeres nyomtatással
  • számítógép vezérelt a stancolások, furathelyek kijelölése
  • tökéletes méretpontosság
 
 

Kapcsolódó dokumentumok

A dokumentumok letöltéséhez, kérjük jelentkezzen be! Ha korábban még nem regisztrált, akkor itt megteheti most!