Bejelentkezés

Regisztrált felhasználóink termékeink dokumentációját közvetlenül elérhetik a Termékek menüpont alatt, és tájékoztatást kapnak aktualitásainkról hírlevélben.

Belépés / Regisztráció »

Dokumentumok

Letöltési lehetőség csak bejelentkezés után!

Általános:
Novoferm billenőkapuk megrendelőlap

Letöltés | Megtekintés

[Novoferm billenőkapuk megrendelőlap, 1. oldal]

Katalógus:
Novoferm billenő garázskapuk és hajtások, 2013

Letöltés | Megtekintés

[Novoferm billenő garázskapuk és hajtások, 2013, 1. oldal]

Szerelési utasítás:
Lakossági, billenő garázskapu - szerelési-karbantartási útmutató

Letöltés | Megtekintés

[Lakossági, billenő garázskapu - szerelési-karbantartási útmutató, 1. oldal]

Általános jellemzők (Lakossági billenő garázskapuk)

A Novoferm billenőkapuk robosztus szerkezetüknek köszönhetően nap mint nap, esőben, szélben, hóban, fagyban teljesítenek szolgálatot. A gondos megmunkálás eredményeképpen kimagasló felületvédelemmel rendelkeznek: a kapulapok tűzihorganyzott finomlemezből készülnek, és az elektrosztatikus porszórt alapozásnak köszönhetően kettős korrózióvédelemmel vannak ellátva. A kapukeret, blokktok, vezetősín, emelőkar és minden további alkatrész szintén tűzihorganyzott acélból készül. A kapukeretet adó keresztmerevítéssel ellátott, nagy csavarószilárdságú acélprofilok szintén a kimagasló stabilitást szolgálják.

 
 

A Novoferm komfort billenőkapu előnye

Kiemelkedő működési biztonság

Minden Novoferm komfort billenő garázskapu stabil, többszörös rugóköteggel rendelkezik, melyek kis erőkifejtéssel, kézzel vagy gombnyomásra mozgathatók. A megoldásnak köszönhetően, ha egy rugó el is törik, a kapu nem tud leszakadni.

Komfortos nyitás és zárás

A speciális tervezésű emelőkaros csapágyak a kapu könnyed nyitását és lecsukását teszik lehetővé – kényelmesen kézzel, vagy még kényelmesebben elektromos hajtás segítségével.

Csendes kapuműködés

Annak ellenére, hogy a Novoferm billenőkapuk acélból készülnek, működtetésük könnyű és egyszerű. Az acél blokktokban könnyedén mozgó műanyag vezetőgörgők és sínek szinte hangtalan működést, nyitást és zárást garantálnak.

Kimagasló betörésgátlás

Minden Novoferm komfort billenő garázskapu kitűnő behatolásvédelemmel rendelkezik, melyet egy masszív reteszelésű, kívülről elérhetetlen, a szennyeződéseknek és korróziónak ellenálló zárszerkezet biztosít.

Garázskapuhajtás lekapcsoló automatikával

A VivoPort® kapuhajtás gondozásmentes, önlekapcsoló automatikával rendelkezik. Amint a kapu nyitáskor vagy csukódáskor bármilyen akadályba ütközik, azonnal leáll.

 

További opciók

Kapcsolódó termékek

 

Kapcsolódó dokumentumok

A dokumentumok letöltéséhez, kérjük jelentkezzen be! Ha korábban még nem regisztrált, akkor itt megteheti most!