Bejelentkezés

Regisztrált felhasználóink termékeink dokumentációját közvetlenül elérhetik a Termékek menüpont alatt, és tájékoztatást kapnak aktualitásainkról hírlevélben.

Belépés / Regisztráció »

Dokumentumok

Letöltési lehetőség csak bejelentkezés után!

Katalógus:
NovoDoor ipari kapuk, 2012

Letöltés | Megtekintés

[NovoDoor ipari kapuk, 2012, 1. oldal]

Kiegészítők (NovoDoor ipari kapuk)

Rugótörés biztosítás

Ha egy kiegyenlítő rugó eltörik, a rugótörés biztosítás gondoskodik arról, hogy a kapu az adott állapotában rögzüljön.

 

Zuhanásgátlás

Ha egy drótkötél, melyre a kapu fel van függesztve, bármilyen okból elszakad vagy megnyúlik, a zuhanásgátló megakadályozza, hogy a kapu tovább süllyedjen vagy lezuhanjon.

 

Benyúlás elleni védelem

A kapu két függőleges oldalán található vezetősín úgy van kiképezve, hogy minden mozgó részt és a kötelet borítás fed. Ez megakadályozza, hogy a vezetősín és a keret közé véletlenül benyúljanak.

 

Ujjbecsípődés elleni védelem

A Novoferm kapuk paneljei simán, résmentesen csúsznak egymásba, így kizárt, hogy a panelek közé az ujjunk becsípődjön.

 

Feltolás elleni védelem

A kaput betörés ellen különböző módokon lehet védeni. Elektromos hajtású kapuk széria kivitelben feltolás elleni védelemmel is rendelkeznek.

 

Záró élvédelem

Ha zárás közben a kapu bármilyen útjában álló tárgyat érzékel, azonnal megáll. Ezt követően teljesen vagy beállítástól függően részben felnyílik. A reset gomb megnyomása után a kapu ismét normál üzemmódba kerül.

 

Személybejáró érzékelő

Az elektromos meghajtású kapukba integrált személybejáró ajtókhoz egy olyan szenzort szerelnek fel, amely megakadályozza, hogy a kapu bezáródjon, ha a személybejáró nincs (vagy nincs teljesen) becsukva.

 

Szabad kapunyílás érzékelő

A kapu oldalsó vezető sínjébe olyan biztonsági fénysorompót szerelnek, mely érzékeli, ha a szabad kapunyílásban még bármilyen tárgy tartózkodik, és ebben az esetben nem engedi a kapu záródását.

 
 

Kapcsolódó dokumentumok

A dokumentumok letöltéséhez, kérjük jelentkezzen be! Ha korábban még nem regisztrált, akkor itt megteheti most!